Wist-je-dat?

Deze pagina zal leuke feitjes over mij gaan bevatten!
[Voor de 'wist-je-datjes' van 2006 en 2007 klik je op de button
met 2006 of 2007 erop in de linkerbalk!]

dividers/tl1ln2a.gif

* Ik vind draaimolens erg leuk! Kijk maar hier...4 december, 28 december en 31 december!

* Wist je dat ik heel leuk huisje en vadertje en moedertje kan spelen? De woonkamer dan mijn speelparadijs is? Helemaal als mama die moet stofzuigen!!

* Mama voor Rainbowbabies een leuke collage heeft gemaakt, vanaf dat ik 9 maanden oud ben draag ik het al, en Rainbowbabies bestond 28 oktober van dit jaar al 5 jaar!

* Gek doen met een wasmand...dat vind ik wel leuk!

* Ik hou wel van een schuimbadje!

* Oma die ver weg woont deze jurk heeft gemaakt? Ik vind hem erg mooi maar ja ik heb dan ook de stof uitgekozen!

* Ik op deze foto precies 2 jaar en 8 maanden oud ben! Behalve dat feit wil ik ook altijd graag mijn 'blootjes trui' aan!

* Ik soms op mijn tafel op zolder ga staan...

* Bellenblazen is altijd leuk....inslikken kan ik maar beter niet meer doen!

* In Artis lopen sommige dieren tegenwoordig gewoon vrij rond, de Maki's op het Lemuren-eiland, ik vond dat wel even heel erg leuk!

* Mama had weer een nieuw kleertje voor me gekocht en ik ging even heel mooi poseren!

* Rainbowbabies heeft een 'stuur een vakantie kaartje-wedstrijd', omdat de post vanuit Bali er eeuwig overdoet heeft ze een mooie fotokaart gemaakt met foto's waarop ik rainbowbabies kleertjes draag...ooh ja mama draagt de bandana's van hun dus die staat er ook een beetje op :-)

* Uit eten gaan vind ik leuk!

* We hebben diverse tempels bezocht toen we op Bali waren! Je moet dan een sarong aan, ook papa, en soms krijg je een lint om je middel.

* Mama heeft mij mooi gemaakt voor het eten...een klein paardenstaatje in mijn haar!

* In ons hotel in Candi Dasa had ik een privé zwembadje...

* Wandelen vind ik altijd leuk...helemaal als ik gereden wordt!

* Ooh jee je zou toch maar zand aan je voeten hebben als je aan het spelen bent op het strand. Het strand is hier overigens zwart omdat het vulkaanzand is.

* Een keer ben ik tijdens een transfer tour in slaap gevallen....erg uniek want er was steeds zoveel te zien. En de speen die ik op de foto in mijn mond heb is exit! Sinds 7 juli 2008 gebruik ik helemaal geen speen meer! Grote meid!

* In Lovina zijn we twee keer bij 1000 Dream gaan lunchen...daar was een fietsje waar ik op mocht fietsen en een gamelan (xylofoon) om op te spelen!

* Zonder dat je elkaar taal spreekt kan je best veel lol hebben samen met een dop van een fles!

* Iedereen vond mij erg cool met mijn zonnebril op toen we door de rijstvelden van ons huisje naar Ubud gingen wandelen!

* In Ubud was er tegelijk met ons nog een gezin uit Nederland, ze hadden drie dochters, baby Emma van 5 maanden, Mette van 2 en Sarah van 3,5 met die laatste twee heb ik heerlijk gespeeld! Na het spelen even op een rijtje op de foto!

* In Ubud was er zoveel te zien en te doen in ons hotel dat ik er maar geen genoeg van kon krijgen: zwembad, speelkamer en weer terug...en dat steeds met een koffertje uit de speelkamer in m'n handen!

* Ik heerlijk genieten kan op een zonnebedje aan het strand?!

* Ik had twee koffers mee op vakantie, eentje met mijn kleding en eentje met mijn speelgoed! Verder nog op de collage: klaar voor vertrek met koffer annex rugzak op de rug en genietend in het vliegtuig van de vissticks met patat!

* 20 mei een dagje naar Artis geweest met mama en daar vonden een jongetje en ik elkaar erg leuk! Verder nog heerlijk op een bankje onze broodjes gegeten en lekker in het trek-karretje gezeten!

* Ik heb een mooi tentje om buiten mee te spelen, met slecht weer is het ook leuk op zolder....en wie vond die tent nog meer leuk?

* Ik ben vaak aan het bellen, soms oma dan weer opa, dan weer Casper en ook Paula bel ik weleens...het is maar goed dat het niet echt is anders hadden papa en mama wel een hele hoge telefoonrekening!

* Ik ben 15 april weer eens naar de kapper geweest...'tante' Karin heeft mijn haar toen heel mooi gemaakt!

* Ik houd erg van boekjes lezen en ook ben ik een kleine poppenmoeder!

* Op het KDV hebben we het thema verkeer behandeld...we hebben oa geleerd wat een zebra-pad is!

* Ik heel veel cadeautjes heb gekregen...kijk maar eens hier!

* Ik heb op het KDV op olifanten getrakteerd toen ik jarig was! Ook hebben ze toen voor me gezongen en mocht ik op de feeststoel zitten!

 


------------
© Foto's: Hildo Krook & Francisca den Otter 
© Teksten: Francisca den Otter